SULJE VALIKKO

avaa valikko

Etusivu > Referenssit > Centria-ammattikorkeakoulun kirjasto, Kokkola

Pohjois-Porin kirjasto Hämeenlinnan pääkirjasto Kankaanpään kirjasto Nivalan kaupunginkirjasto Centria-ammattikorkeakoulun kirjasto, Kokkola Vähärauman kirjasto

Kirjastopalvelu mukana uudistamassa Kokkolan Centria-ammattikorkeakoulun kirjastoa

Kokkola Centria

Centria-ammattikorkeakoulun kirjastolla on toimipisteet Kokkolassa ja Ylivieskassa. Kokkolan toimipisteen muuttoa kampusalueelle alettiin suunnitella vuonna 2017.

Kampusalueen remontti tehtiin vuoden 2018 aikana. Centria-ammattikorkeakoulun kirjasto valitsi Kirjastopalvelun suunnittelupalvelun suunnittelemaan tiloille uutta, viihtyisämpää ilmettä.Kirjaston uudet tilat sijaitsevat keskellä rakennusta toisessa kerroksessa. Kirjasto pääsi muuttamaan helmikuussa 2019 ja kirjasto avattiin uusissa tiloissa 4.3.2019.

Top_shelves

Kirjastosuunnittelu on Kirjastopalveluiden yhteistyökumppanin BCI:n arkkitehdin käsialaa, ja Kirjastopalvelu toimitti hyllyt uusiin tiloihin.

Kirjastopalvelun hyllyt sopivat kirjastoon, ja tekevät tilasta raikkaan, ilmavan ja kotoisen.

Lisäksi paikallinen toimittaja Vaniljakoti toimitti kirjaimet hyllyjen päälle. Kirjaimista tulivat sanat, jotka kuvaavat hyllyjen sisältöä.

overview

Asiakkaat ja vieraat ovat olleet hyvin ihastuneita kirjaston uudistuneeseen yleisilmeeseen. Myös kirjaston henkilökunta on tyytyväinen ja viihtyy uudessa kauniissa kirjastossa.

Kuvat: Henri Korhonen
Lisää kuvia voit katsoa osoitteesta www.wearelibrarypeople.com


OMA TILI

Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN

Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
ASIAKASPALVELU

Ota yhteyttä
Tietoa meistä
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste