SULJE VALIKKO

avaa valikko

Etusivu > Referenssit > Hämeenlinnan pääkirjasto

Pohjois-Porin kirjasto Hämeenlinnan pääkirjasto Kankaanpään kirjasto Nivalan kaupunginkirjasto Centria-ammattikorkeakoulun kirjasto, Kokkola Vähärauman kirjasto

Kirjastopalvelu mukana uudistamassa Hämeenlinnan pääkirjastoa

Hämeenlinnan pääkirjasto Hämeenlinnan vastaremontoitu pääkirjasto on tekniikaltaan moderni älytalo, johon on rakennettu uudenlaisia mediatiloja, runsaasti työskentely- ja kokoustiloja, esiintymisalueita sekä näyttelytiloja. Kirjastopalvelu toteutti uudistuksen yhdessä tilan ja kalustuksen suunnitteluun palkatun kotimaisen arkkitehtitoimiston kanssa. Vuonna 1983 valmistuneen pääkirjaston peruskorjaus toteutettiin vuosina 2018–2020. Lopputulos on hyvä ja toimiva! 
Hämeenlinnan pääkirjasto Kirjastopalvelu on Hämeenlinnan pääkirjaston tuttu ja luotettava yhteistyökumppani. Kiitämme kumppania kirjaston tarpeiden ymmärtämisestä ja siitä, miten valitut kalusteet sopivat kirjaston tiloihin. Erityisesti innovointi opastesuunnittelussa saa meiltä kiitokset.
Hämeenlinnan pääkirjasto Peruskorjauksen tavoitteena oli uudistaa kirjastotilat vastaamaan nykyisiä ja tulevaisuuden tarpeita. Toivoimme kirjaston tiloista avaria, valoisia ja toimivia. Myös kirjastoa ympäröivä ainutlaatuinen maisema tuli ottaa huomioon. Kalustuksen toivottiin mahdollistavan tilojen muunneltavuuden sekä antavan tilaa aineistojen esittelyyn.  
Hämeenlinnan pääkirjasto Muutimme pääkirjaston peruskorjauksen ajaksi väistötiloihin. Projekti edellytti tarkkaa suunnittelua ja aikataulutusta Kirjastopalvelun kanssa. Kirjaston alkuperäiset kalusteet olivat paikallisen puusepänliikkeen valmistamia ja paikoilleen asentamia kiintokalusteita, joten jo väistötilaan piti hankkia uudet kirjastokalusteet. Paluumuutossa kalusteet modifioitiin remontoituun pääkirjastoon sopiviksi ja muun muassa osaa hyllyistä madallettiin.
Hämeenlinnan pääkirjasto Pääkirjaston peruskorjaus kesti kokonaisuudessaan noin kolme vuotta. Haasteita tuli vastaan lähinnä kalusteiden toimituksissa, mutta ratkaisimme ne yhteistyössä ammattitaitoisen kumppanin kanssa. 

Varpu Vallbacka
johtava informaatikko
Hämeenlinnan kaupunginkirjasto

Hämeenlinnan pääkirjasto

Lisää kuvia voit katsoa osoitteesta www.wearelibrarypeople.com


OMA TILI

Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN

Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
ASIAKASPALVELU

Ota yhteyttä
Tietoa meistä
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste