SULJE VALIKKO

avaa valikko

Etusivu > Referenssit > Kankaanpään kirjasto

Pohjois-Porin kirjasto Hämeenlinnan pääkirjasto Kankaanpään kirjasto Nivalan kaupunginkirjasto Centria-ammattikorkeakoulun kirjasto, Kokkola Vähärauman kirjasto

Kirjastopalvelu mukana uudistamassa Kankaanpään kirjastoa

Kankaanpään kirjasto

Pohjois-Satakunnassa sijaitsevan Kankaanpään kirjaston remontin valmistumista ja avajaisia juhlistettiin helmikuussa 2018. 1970-luvulla rakennetun kirjaston muutosprojekti oli osa mittavaa, koko koulukeskuksen käsittävää hanketta, jossa kirjasto sai käyttöönsä lisätilaa yli 300 m².

Kankaanpään kirjasto

 Kankaanpään kaupungin aikuisten osastonjohtaja Tea Aula kiittää Kirjastopalvelua hyvästä yhteistyöstä: 

“Toivoimme uudistettuun kirjastoon mahdollisimman tehokkaita, käytännöllisiä ja erilaisiin tarpeisiin muokattavia tiloja. Halusimme tarjota kirjaston asiakkaille sekä kirjojen selailupaikkoja että rauhallisempaan työskentelyyn soveltuvia työpisteitä. Lehtisali piti eriyttää muista tiloista ja varautua omatoimikirjaston tarpeisiin. Myös henkilökunnan avotoimiston työpisteiden kokoa haluttiin kasvattaa. Kaiken kaikkiaan tavoitteena oli aikaa ja käyttöä kestävä kirjasto. 

Kankaanpään kirjasto

Yhteistyö Kirjastopalvelun kanssa sujui toiveiden mukaisesti. Henkilökunta osallistui uudistuksen suunnitteluun aktiivisesti, ja heidän toiveitaan kuunneltiin hyvin: Tärkeäksi koettu aineiston sijoittelu onnistuikin toivotusti, kalusteet olivat tarkoituksenmukaisia ja tilasuunnittelu toimiva. Kirjastopalvelu tarjosi meille myös onnistuneita ratkaisuja asiakkaiden viihtyvyyden kehittämiseksi.  

 

Kankaanpään kirjasto


Todettakoon jälkiviisaana, että kalustussuunnittelu olisi voinut olla mukana jo aikaisemmassa vaiheessa, mutta Kirjastopalvelun suunnittelutyö tapahtui järjestelmällisesti ja projekti eteni aikataulussa. Kirjasto pysyi myös hyvin ajan tasalla projektin eri vaiheissa.  

 

Kankaanpään kirjasto Kirjastopalvelun ansiosta kirjastotilaa on hyödynnetty erinomaisesti sekä aineiston sijoittelussa että  asiakkaiden tarpeiden huomioimisessa. Kokonaisuudessa ei ole tyydytty vain käytännöllisyyteen, vaan suunnittelussa on huomioitu myös tilan visuaalisuus. Kirjasto on säilyttänyt paikkansa luontevana osana koulukeskusta, ja henkilökunta sai kaipaamansa työtilat.
Kankaanpään kirjasto Uudistuksesta on nyt kulunut kuusi vuotta. Avarassa ja valoisassa kirjastossa on helppo asioida ja työskennellä. Tila on edelleen ajanmukainen. Oleellisia muutoksia on tehty edelleen muun muassa automaation ja omatoimikäytön osalta.“

Lisää kuvia voit katsoa osoitteesta www.wearelibrarypeople.com


OMA TILI

Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN

Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
ASIAKASPALVELU

Ota yhteyttä
Tietoa meistä
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste