SULJE VALIKKO

avaa valikko

Etusivu > Referenssit > Pohjois-Porin kirjasto

Pohjois-Porin kirjasto Hämeenlinnan pääkirjasto Kankaanpään kirjasto Nivalan kaupunginkirjasto Centria-ammattikorkeakoulun kirjasto, Kokkola Vähärauman kirjasto

Kirjastopalvelu mukana uudistamassa Pohjoisväylän kirjastoa 

hyllytilaa Pohjoisväylän kirjaston muutos suunniteltiin lasten ja nuorten ehdoilla.

Halusimme Pohjoisväylän kirjaston muutoksessa keskittyä lasten ja nuorten palvelemiseen. Pieni kirjasto sijaitsee Pohjois-Porin monitoimitalossa yhdessä 1000 oppilaan koulun ja esikoulun kanssa. Oli selvää, että 80 m2:n tilaan ei mahtuisi sekä koulua että alueen muita asiakkaita palveleva perinteinen lähikirjasto.

tiput Lasten ja nuorten erikoiskirjastosta haluttiin tehdä värikäs ja tyyliltään erottuva, niin että kirjasto olisi heti tunnistettavissa lasten ja nuorten kirjastoksi. Väriyhdistelmillä haettiin harmonista kokonaisuutta, joka olisi silti värikylläinen ja leikkisä.


Projekti eteni sujuvasti suunnittelun, tilausten ja asennuksen osalta. Homma toimi joustavasti ja ammattitaitoisesti. Koimme, että projektimme oli tärkeä.

oranssi kirjahylly  

Valitettavasti toimitusten kanssa oli ongelmia, ja tehtaalta toimitettiin vääriä tuotteita. Sen myötä asennusten aikataulut menivät uusiksi ja kirjaston avaaminen viivästyi hiukan. Myös suunnitteluvaiheessa yksi kalustekokonaisuus jäi epähuomiossa vetolaatikoiden ja kiinteiden hyllyjen sijoittelun vuoksi toiminnallisesti puutteelliseksi: Kuvakirjalaatikot sijaitsevat hyllyn yläosassa, jossa veto-ominaisuudesta ei ole hyötyä.

vihreät hyllyt  

Saimme Kirjastopalvelun kautta yksilöllistä ja hyvää palvelua. Meitä kuunneltiin, ja viestintä oli helppoa ja sujuvaa.


Kirjastosta tuli muutoksessa värikäs olematta kuitenkaan levoton. Kalustevärien valinnoilla saatiin tilaan tunnelmaa ja eloa. Leikkisät irtokalusteet täydentävät kokonaisuutta hienosti.

 OMA TILI

Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN

Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
ASIAKASPALVELU

Ota yhteyttä
Tietoa meistä
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste