SULJE VALIKKO

avaa valikko

Etusivu > Toimitus- ja myyntiehdot


 *Näitä ehtoja noudatetaan siltä osin, kuin ne poikkeavat verkkokaupan yleisistä toimitusehdoista. (Nämä toimitusehdot löydät verkkokaupan oikeasta ylänurkasta.)

Hinnat

Hinnat ovat nettohintoja alv 24%. Varaamme oikeuden hinnanmuutoksiin raaka-aineiden, työkustannusten ja julkisten pakollisten maksujen muuttuessa.

Toimitusehdot

Tuotteet ovat vapaasti varastossamme sis. kuljetuspakkauksen. 

Toimitusaika

Varastotuotteet n. 5-6 työpäivää, muut tilausvahvistuksen mukaan. Tilaustuotteiden toimitusaika on yleensä 2-4 viikkoa tilauksesta, tehdastuotteiden 8-10 viikkoa.

Maksuehto

14 pv netto, viivästyskorkolain mukainen maksimikorko. Tuotteet ovat BTJ Finland Oy:n omaisuutta kunnes lasku on maksettu.

Toimituskulut

Rahtikulut peritään tilauskohtaisesti.

Takuu

BTJ Finland Oy myöntää myymilleen tuotteille 12 kk:n takuun kattaen materiaalivirheet tai muut tuotannosta aiheutuneet tuotevirheet. Virheellinen tuote vaihdetaan aina uuteen vastaavaan. Takuuasioissa on aina otettava yhteyttä myyjään.

Kalusteasennukset

Kalusteasennukset suoritamme pyydettäessä erillisveloituksella koko Suomessa. Kysy lisätietoja kalusteasennuksista myyntipäällikkö Harri Heisvaaralta puh. 0500 516 033, ja avainasiakaspäällikkö Maarit Arolta puh. 0400 794 758.

Reklamaatiot

Kaikissa reklamaatiotapauksissa ota yhteyttä pikaisesti myyjäämme virheen havaittuasi, jotta voimme auttaa sinua mahdollisimman hyvin ja nopeasti.

Jos tuote on vaurioitunut kuljetuksessa

Palautuksesta on aina sovittava BTJ Finland Oy:n henkilökunnan kanssa puhelimitse.

Tarkistakaa tuote ja pakkaus vastaanotettaessa ennen rahtikirjan kuittausta. Näkyvät vauriot kuljetuspakkauksessa on merkittävä rahtikirjaan. Kopio rahtikirjasta on lähetettävä ilmoituksen yhteydessä BTJ Finland Oy:n faksinumeroon 09-5840 4581. Vaurioitunut tuote palautetaan asiakaspalautuksena osoitteeseen:

BTJ Pro / Porvoon kirjakeskus Oy / Palautukset
Teollisuustie 4, laituri 2
06150 PORVOO

Vaurioituneen tuotteen tilalle lähetetään uusi vastaava tuote veloituksetta. Mikäli tuote on loppu väliaikaisesti varastosta, siitä ilmoitetaan puhelimitse erikseen.

Jos toimitus on virheellinen tai puutteellinen

Ilmoita asiasta ensin myyntihenkilöstölle puhelimitse tai sähköpostilla. Jos lähetys on virheellinen, se palautetaan varaston osoitteeseen. Lähetämme mahdollisimman nopeasti oikean tuotteen. Tarkistakaa kuljetuspakkaukset aina huolellisesti, ettei tuotteita häviä pakkausjätteiden mukana.

Jos olette tilanneet virheellisesti

Ilmoitus myyntihenkilöstölle aina puhelimitse tai sähköpostilla. Virheellisesti tilatuista varastotuotteista hyvitämme 70%, emme kuitenkaan toimituskuluja ja rahtimaksuja. Asiakas maksaa virheellisesti tilattujen tuotteiden palautuskulut. Uuden tuotteen lähetämme ja laskutamme normaaliin tapaan ja teemme hyvityslaskun palautetusta tuotteesta.


OMA TILI

Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN

Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
ASIAKASPALVELU

Ota yhteyttä
Tietoa meistä
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste