SULJE VALIKKO

avaa valikko

Etusivu > Referenssit > Vähärauman kirjasto

Vähärauman kirjasto

Nivalan kaupunginkirjasto Centria-ammattikorkeakoulun kirjasto, Kokkola Vähärauman kirjasto

 Kirjastopalvelu mukana uudistamassa Vähärauman kirjastoa

Referenssi_Vaharauma_1.jpg

 


Porin kaupunkikehityksen muuttuessa paljastui tarve uuden kirjaston perustamiselle Länsi-Poriin. Kun Vähäraumalle alettiin suunnitella monitoimitaloa, oli selvää, että sinne tulisi myös kirjasto.

Referenssi_Vaharauma_2.jpg
Kirjaston rakennusprojektissa painotettiin asiakkaiden omatoimisuutta ja saavutettavuutta. Monitoimitalon toimijoiden yhteistyö on myös mahdollistanut kirjaston laajenemisen omien seinien ulkopuolelle: aukioloaikoja on voitu laajentaa ja talon muita tiloja on voitu hyödyntää esimerkiksi tapahtumien järjestämisessä.

 
 

Referenssi_Vaharauma_3.jpgToivoimme kirjaston sisustukselta kodikkuutta, toimivaa tilankäyttöä ja värikkäitä kalusteita. Suunnittelimme kalusteet yhdessä Kirjastopalvelun kanssa. Uuden tilan hahmottaminen ja vanhasta kirjastotilasta muuttamisen suunnittelu olisi ollut vaikeaa ilman asiantuntevaa apua. Kirjastopalvelun avulla  onnistuimme maksimoimaan käytössä olevan tilan.  Jatkuva vuoropuhelu ja yhdessä tekeminen ovat olleet parasta, ja olemme olleet hyvin tyytyväisiä! Kirjasto onkin saanut kehuja sen viihtyvyydestä.Referenssi_Vaharauma_4.jpgProjektin aikataulut toimivat ja kirjasto avattiin suunnitelman mukaisesti. Uuden rakentaminen sujuu harvoin “kuin Strömsössä”, mutta tämän osasimme ottaa huomioon etukäteen – onneksi. Olimme ajoissa liikenteessä ja ennakoimme koronaviivästykset.

 

 
Referenssi_Vaharauma_5.jpg


Kirjastopalvelu on auttanut parhaiten koko projektin kokoamisessa ja saattamisessa maaliin. Kokonaisuus on se mikä merkitsee: Tila näyttää upealta ja isommalta kuin osasimme edes kuvitella. Saimme kaiken haluamamme hyllyihin ja silti tilan tuntu säilyi. Syksyn sävyinen väritys yhdessä valkoisen valon kanssa luo tilaan kuulaan hehkun. Pienestäkin voidaan luoda jotakin kokoaan isompaa kauniilla, kestävillä ratkaisuilla.

Suosittelemme lämpimästi!


OMA TILI

Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN

Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
ASIAKASPALVELU

Ota yhteyttä
Tietoa meistä
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste